Ons Stukadoorsbedrijf Limburg

Pleisterwerken? Luyten Pleisterwerken is Uw partner voor professioneel en vakkundig pleisterwerk!

Uw Pleisterwerk vakman in Limburg

Door onze jaren van ervaring leveren wij vakkundig pleisterwerk.

Binnenbepleistering

De waarde en afwerking van uw huis hangen grotendeels af van de kwaliteit van de pleisterwerken. Want je pleisterwerken zijn een zichtbaar onderdeel van je huis.  Bespaar dus al zeker niet op deze eindafwerking!

Als je gladde en egale wanden, alsook plafonds als eindresultaat wil verkrijgen, vertrouw dan op een stukadoor die kwaliteit hoog in het vaandel neemt.

Een ervaren stukadoor zorgt dat je kan genieten van je huis, het zou jammer zijn moest je voortdurend dienen op te kijken naar slecht afgewerkt stucwerk. Voor een jarenlange tevredenheid van je stucwerk vertrouw je dus beter op een ervaren stukadoor.

Er zijn tal van ondergronden waarop bepleistering kan gespoten worden. Snelbouwsteen, beton, celbeton en nog vele andere.

Om te zorgen dat er een goede aanhechting plaatsvind, wordt er gezorgd dat iedere ondergrond afhankelijk van de zuigkracht eerst behandelt wordt met een gepaste hechtingslaag. Zodanig dat het stucwerk blijvend  een goede hechting behoud en zijn esthetische kwaliteit behoud.

luyten-pleisterwerken
spuiten van pleisterwerk
De bepleistering wordt machinaal aangebracht om zo een betere mengverhouding en een mooier en gladder resultaat achteraf te verkrijgen. Door het machinaal verwerken van het gips kan men de werken sneller opleveren en dit vertaald zich voor U als klant een serieuze kostenbesparing.

Buitenhoeken voorbereiden

  • Om buitenhoeken mooi en strak te kunnen bepleisteren, maken we gebruik van hoekbeschermers.
  • We plaatsen de hoekbeschermers perfect recht en waterpas.
  • Dit is een cruciaal werk, de hoekbeschermers dienen mooi aan te sluiten op de gewenste laagdikte van het pleister
  • Luyten-Pleisterwerken gebruikt profielen uit gegalvaniseerd staal, aluminium of inox. Afhankelijk van de eindafwerking. Alle profielen die we gebruiken zijn dus van hoogstaande kwaliteit.
Buitenhoek pleisterwerk
stucanet voorbereiding pleisterwerken

Gyplat pleisterdrager.

Gyplat stucplaten bestaan uit een kern van onbrandbaar gips, omhuld met sterk karton. Ze worden als ondergrond gebruikt voor het uiteindelijke gips bepleistering die wij als stukadoors hierop aanbrengen. Een pleisterdrager wordt ingezet bij verlaagde plafonds en ook om  schuine dakkanten mee te bepleisteren.

Stucanet pleisterdrager

Stucanet is een pleisterdrager uit een gelast gaas van verzinkte staaldraden. Er bestaan 3 type van Stucanet. Tussen de loopdraden en de inslagdraden zit een geperforeerd vochtabsorberend karton. De perforaties in het karton laten toe dat het gips zich rond de staaldraden vasthecht. Stucanet is uitermate geschikt voor alle stukadoor werken. Hierdoor kunnen architecten hun ideeën tot een mooi stuk vakmanschap afgewerkt worden, zoals ronde bogen. Stucanet is eenvoudig en snel te bevestigen op alle mogelijke oppervlakken.

Gyplat pleisterdrager

Heb je plannen voor een nieuwbouw of renovatie.

Neem dan contact met ons stukadoorsbedrijf
Een vrijblijvende offerte

Wat kan een professionele stukadoor voor uw pleisterwerken betekenen?

Met het inhuren van een stukadoor voor je bepleistering, ben  je zeker van een goede kwaliteit en service.

  • Advies: Wij als bezetters hebben jarenlange ervaring in het pleisteren, daardoor hebben wij ook de nodige kennis. Door onze ervaring kunnen wij specifiek advies op maat geven voor uw pleisterwerk project.
  • Kwaliteit: Als jezelf aan de slag gaat, weet dan waaraan je begint. Je dient de juiste verhoudingen van water en pleister te gebruiken, ook dien je rekening te houden met je ondergronden. Zoniet zal het resultaat bedroevend zijn.  Risico’s vermijden? Neem een stukadoor onder de. Hij zal jouw project uitvoeren naar jouw wens en met professionele raad bijstaan. Het is een hele investering uw bepleistering project, waar je jaren plezier van hebt als het vakkundig geplaatst is. Voorkom dus onnodige kosten en vermijd risico’s en huur bezetter in.