Ons Stukadoorsbedrijf Limburg

Pleisterwerken? Luyten Pleisterwerken is Uw partner voor professioneel en vakkundig pleisterwerk!

Uw Pleisterwerk vakman in Limburg

Door onze jaren van ervaring leveren wij vakkundig pleisterwerk.

Pleisterwerken Limburg.

Luyten-Pleisterwerken gelegen in Limburg. Vanuit Limburg bedienen wij onze klanten. Dus het spreekt dan ook voor zich dat Limburg voor ons de voornaamste regio is waar we actief zijn. Bij een nieuwbouw is het vanzelfsprekend dat er ook bezettingswerken aan te pas komen.

De kwaliteit van de uitgevoerde werken is belangrijk, want uiteindelijk zijn de pleisterwerken een eindafwerking van je muren en misschien ook van je plafond. Daar wil je toch jaren van kunnen genieten. Daarom is het zeer belangrijk dat je de kwaliteit ook in het oog houd, dus ga dan ook niet voor de laagste prijs, want goedkoop kan achteraf nog duurder uitvallen. Bij ons bent U dan ook op het goede adres. Onze werken worden met vakkennis uitgevoerd door bekwame stukadoors.

Uw stukadoor voor een perfecte afwerking van uw pleisterwerken!

Onze ervaren stukadoors selecteren het juiste gips voor de bezettingswerken van uw muren en plafonds. Omdat iedere ondergrond een andere zuigkracht heeft en op basis hiervan wordt de keuze bepaald. Het is vanzelfsprekend dat we letten op de afwerking. Tijdens het uitvoeren van het stucwerk gebruiken we ook professionele materialen zoals, gegalvaniseerde hoekprofielen. Ook onze machines zijn van professionele kwaliteit.

Heb je plannen voor een nieuwbouw of renovatie.

Neem dan contact met ons stukadoorsbedrijf
 
Een vrijblijvende offerte

Uw stukadoor met een persoonlijke aanpak!

Met Johan kiest u voor een zelfstandige stukadoor met jaren ervaring. U geniet van zijn persoonlijke aanpak en hebt ook maar één aanspreekpunt. Geen tussenpersonen maar direct contact met de zaakvoerder Johan. Je kan rekenen op degelijk advies voor uw bezettingswerken. Heeft  u wensen of zijn er zaken waarmee rekening gehouden moet worden? Johan zal je dan met raad bijstaan en zorgen dat de bezettingswerken uitgevoerd worden op uw wensen.

Ook voor kleine stucwerk opdrachten kan je bij ons terecht. Want op ons kan je rekenen voor pleisterherstellingen of bijplamuren bij renovaties.