Ons Stukadoorsbedrijf Limburg

Pleisterwerken? Luyten Pleisterwerken is Uw partner voor professioneel en vakkundig pleisterwerk!

Uw Pleisterwerk vakman in Limburg

Door onze jaren van ervaring leveren wij vakkundig pleisterwerk.

Knauf Stucanet®

Stucanet bestaat uit metaalgaas van gegalvaniseerde draden en geperforeerd karton Deze pleisterdrager biedt de perfecte ondergrond voor het gipspleister. Het is niet enkel gemakkelijk te transporteren maar ook gemakkelijk te snijden of buigen en te bevestigen.
Met Stucanet is pleisterwerk in elke vorm te realiseren: rond, hol of bol gebogen, of juist recht en vlak.
De buigbare Stucanet platen stimuleren de creativiteit van de architecten en maken een optimale bepleistering mogelijk van gewelven, schuine wanden en andere moeilijke oppervlakken, zowel binnen als buiten.

stucanet voor pleisterwerken
[table id=3 /]
Gipspleisters op Stucanet® S of Stucanet® 80 in twee lagen (uitgezonderd in het geval van brandwerende plafond, dan dient het pleister in één laag aangebracht te worden) van elk minimum 10 mm dik aanbrengen. Het oppervlak van de eerste laag (horizontaal) opkammen met een pleisterkam en laten uitharden alvorens de volgende laag aan te brengen.

  • De aansluiting van het pleister met andere vlakken of bouwelementen vrijsnijden met de pleisterspaan of voorafgaandelijk een zelfklevende band uit kunststof tegen het aangrenzende vlak aanbrengen en na het harden van het gips de uitstekende delen van deze band wegsnijden.
  • Tijdens en na de pleisterwerken de nodige maatregelen treffen om het pleister te laten drogen (vb. voldoende verluchting, kunstmatige droging).
  • Door middel van een gepaste tegenbelatting, in het geval van toepassingen onder dakconstructies, verhinderen dat de rugkant van het Stucanet® S of 80 rechtstreeks in contact is met het dampscherm of het isolatiemateriaal.
Stucanet SN voor pleisterwerken
voorbereiding pleisterwerken

Stucanet gebruikt tijdens pleisterwerken

Op de foto’s links en rechts zie je voorbeeld van voor en na. Hier is Stucanet gebruikt als dragen voor de pleisterwerken. Je kan hier dus heel mooie resultaten mee halen en alsook kunnen de architecten hun ideeën de vrije loop laten gaan, want met Stucanet kan je veel ideeën omzetten in mooie resultaten.

afgewerkte pleisterwerken

Heb je plannen voor een nieuwbouw of renovatie.

Neem dan contact met ons stukadoorsbedrijf
Een vrijblijvende offerte

Wat kan een professionele stukadoor voor uw pleisterwerken betekenen?

Met het inhuren van een stukadoor voor je bepleistering, ben  je zeker van een goede kwaliteit en service.

  • Advies: Wij als bezetters hebben jarenlange ervaring in het pleisteren, daardoor hebben wij ook de nodige kennis. Door onze ervaring kunnen wij specifiek advies op maat geven voor uw pleisterwerk project.
  • Kwaliteit: Als jezelf aan de slag gaat, weet dan waaraan je begint. Je dient de juiste verhoudingen van water en pleister te gebruiken, ook dien je rekening te houden met je ondergronden. Zoniet zal het resultaat bedroevend zijn.  Risico’s vermijden? Neem een stukadoor onder de. Hij zal jouw project uitvoeren naar jouw wens en met professionele raad bijstaan. Het is een hele investering uw bepleistering project, waar je jaren plezier van hebt als het vakkundig geplaatst is. Voorkom dus onnodige kosten en vermijd risico’s en huur bezetter in.
Gyplat Pleisterwerken